Fra Get in til 2017.

16. Januar slapp nostalgien løs over et lydhørt publikum når Acres Wild inntok Verkstedet, med god hjelp av Samuel Askjer på support ble dette en finfin start på nyåret. Ikke lenge etter ble gutta plukket opp av Spotify med en av låtene vi fikk høre denne kvelden; Line of Sight! For øyeblikket blir de igjen plukket opp i nye lister og vi er stolte av å være en liten del på veien!

ACRESWILDACRESWILD2ACRESWILD4
26. Februar, Geoff Berner drysser murpuss over et taktfastig publikum. Stappa sjappe, og en konsert på nesten 2 timer gjør denne kvelden vanskelig å glemme.

IMG_0989 IMG_0987

3-5. Mars: By:larm så seg tilslutt nødt til å konsumere det årlige, og populære Verk:Larm som sitt eget, og satte Verkstedet opp som venue igjen etter et par år på loffen. En produskjon over flere dager som det står enormt stor respekt av, og som ga oss utrolig vakre øyeblikk med glimt av artistliv og kvalitet.

Disse spilte.
Torsdag: Unnveig Aas / NANO / Whales and this Lake / First Hate / Dolores Haze
Fredag: Frances Wave / Julia Adams/ RABBII / Johanan
Lørdag: Bright / Hermigervill / Magnus Bechmann / Kriget / Svenske Västerbron måtte avlyse, men Sonny Alven tok over spotten uten problem, og leverte.

Bechmann under By:larm 2016:

BYLARM_BECHMANN

 

 

 

 

 

 

1. april. Kappekoff. Elektronkiaduoen Kappekoff har lenge liggi på undergrundsraderen til Oslo. Denne kvelden fikk vi æren av å ha singelslippet for All Day Long” som i skrivende stund har 1,1 millioner avspillinger. Verkstedet fikk vist seg fram fra sin beste side som klubbvenue og hørte et par “Her gikk folk glipp av noe!” i løpet av kvelden.

9. August: Ludvig Moon / Sauropod / Frances Wave / Simen Midtlid og Skôg fyrer av startskuddet for Øyafestivalen denne kvelden som klubbøya, en aldri så liten warm-up før selve festivalområdet åpner dagen etter.
Det ble mastodon-leveranser av en herlig bukett artister vi kommer til, og har allerede hørt mye om, fremover.

unspecified unspecified unspecified unspecified unspecified unspecified unspecified unspecified

23. september: Inge Bremnes representerte våte Nord og Norge effektivt med finfin akustisk konsert. Det blir større gigs på Inge Bremnes nå i 2017, men en perfekt måte å gjøre seg klar til dette er på intime Verkstedet. Utsolgt i døra og med tidlig konsertstart kunne publikum virkelig nyte musikken som Inge presenterte.

INGEBREMNES

 

 

 

 


7. Oktober: Besøk fra utlandet denne fredagen med Holy Pinto (UK) / Wild Fauna / Ben Leiper. Det er en glede for oss å kunne åpne dørene for gode initiativer som drar inn utenlandske talenter til Norge. Her hadde gutta i How is Annie Records invitert Holy Pinto til Norge og fikk sette opp konserten hos oss.

 Leiper2Fauna2Fauna

4. November. Fasit, med fantastisk drahjelp fra Himmelhøyt og ForgetAboutIt, skapte ett høydepunkt av det minneverdige slaget. Sjelden har Verkstedet fått passet ettertrykkelig stemplet av hardcore fra ypperste klasse. deilig.

5. november. Rubato rundet året som musikkmagasin denne sommeren, og valgte å feire det med ett supert program på Verkstedet.
Emil the duke rappet på Norsk, Surfalot varmet oss med akustiske versjoner mens DJ Leks dro det hele i havn med guilty Funk ut i nattens små timer.

 RUBATO2RUBATO5RUBATO3RUBATO6RUBATORUBATO8RUBATO7

Tusen takk for ett godt år!

– Alle oss på sjappa i Hausmannsgt.